Mini urn kopen

Mini urn kopen

Door een mini urn te kopen, kunt u de as onder meerdere nabestaanden en kleine urnen verdelen. Verdeel de as onder meerdere mini urnen, zodat ieder gezin of elke familie een urn mee naar huis kan nemen. Zo hoeft er geen beslissing te worden gemaakt over wie de urn mee naar huis krijgt. De kleine urnen doen niet onder voor een standaard urn.  In het assortiment van TOWA kunt u meerdere kleine urnen kopen.

Vragen? Bel ons +31 (0)495 58 83 74

Wat kost het?

U kunt uw favoriete urn als kleine mini urn kopen

In ons ruime assortiment kunt u verschillende mini urnen kopen. Kies voor verschillende kleuren en vormen. Bestel een RVS staander met teksten en figuren voor een extra persoonlijke touch. Als u een kleine urn gaat kopen, kunt u er met de andere gezinnen en/of families alsnog een geheel van maken. Bestel bijvoorbeeld allemaal dezelfde as-druppels in dezelfde kleur met overeenkomende tekst. Wilt u graag een kleine urn kopen die bij uw wensen of interieur past? Dan stelt u uw as-druppel helemaal zelf samen met de beschikbare elementen in ons assortiment. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent.

Meer dan 40 jaar ervaring, dat merkt u

Wij zijn al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van grafbelettering- en decoratie. De mini urnen zijn hier sinds kort onderdeel van. Wij weten hoe belangrijk het is voor u als nabestaande dat de graf- en asbestemmingen volledig naar wens worden uitgevoerd. Daarom is persoonlijk contact heel belangrijk. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 0495 58 83 74.

Anderen bekeken ook:

RVS letters bestellen | RVS urnen | Urn kat kopen

Bekijk mini-urnen