RVS letters bestellen

RVS letters bestellen

Bij TOWA kunt u RVS letters bestellen voor een goede prijs. Het is onze missie om middels een gestroomlijnd proces altijd de beste prijs-kwaliteit te kunnen leveren in de markt. En dat lukt ons. Bij ons uw RVS letters bestellen, betekent dat u verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit met persoonlijke service.

Vragen? Bel ons +31 (0)495 58 83 74

Anderen bekeken ook:

RVS urnen | Urn kat kopen | Urnen Eindhoven

Verschillende afwerkingen van RVS letters bestellen voor dezelfde prijs

Wij bieden meerdere soorten RVS lettertypen aan, zoals Bente, Alice, Ruben en Max. Het is belangrijk dat iedere grafsteen en gedenkplaat uniek is. Daarom kunt u al onze RVS letters bestellen met verschillende soorten afwerkingen, voor dezelfde prijs. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Polijsten: dit zorgt voor een mooi glanzend product met glad afgewerkte randen en hoeken
  • Borstelen: dit geeft een sterk metalen karakter aan de letters, met zichtbaar geborstelde lijnen op de producten
  • Satineren: bestaat uit een dubbele behandeling die zorgt voor een nette en matte uitstraling die minder krasgevoelig is
Grafsteen letters

Alles is mogelijk

Ieder lettertype heeft andere verhoudingen. Daarnaast is er ook een verschil tussen hoofdletters en kleine letters. Dat neemt niet weg dat het mogelijk is om de tekst volledig in kleine letters of hoofdletters te bestellen. Ook kunt u een eigen ontwerp maken om te kijken of alles eruit ziet zoals u wilt. Vindt u niet het lettertype dat u wilt? Op aanvraag is ieder gewenst lettertype leverbaar!

Wat u moet weten voor u gaat bestellen

Heeft u een keuze gemaakt in het soort lettertype? Kies dan ook de juiste maat en afmeting. Ga bij het vormgeven van uw persoonlijke gedenkmonument altijd uit van de hoogte van de letter. Heeft u nog vragen over het bestellen van de RVS letters of de prijs? Wij staan voor u klaar. Bel naar 0495 58 83 74.

Anderen bekeken ook:

RVSurnen | Urnkatkopen | UrnenEindhoven