3 ideeën voor asbestemmingen Naar overzicht

3 ideeën voor asbestemmingen

Anno 2017 wordt circa 60% van de overledenen gecremeerd. Dat heeft ervoor gezorgd dat er ook steeds meer mogelijkheden komen in de vorm van asbestemmingen. De zogenaamde ‘standaard’ urn van plastic of kunststof is allang niet meer de enige optie om de as in te bewaren. Om u een idee te geven van de opties die momenteel verkrijgbaar zijn op de markt geven we u in dit blogartikel 3 ideeën voor asbestemmingen.

3 elegante ideeën voor asbestemmingen

Thuis gedenken wordt steeds vaker gedaan. Door de as van uw dierbare te bewaren in een mooie asbestemming welke geplaatst wordt op een mooie plek in huis heeft u een bijzondere herinnering. Zo houdt u de dierbare min of meer dicht bij u. Een urn kopen is echter niet iets wat u dagelijks doet; het is een bijzondere stap, zeker omdat u de nagedachtenis aan uw dierbare zo mooi en bijzonder mogelijk wilt vormgeven. Om u een idee te geven van de mogelijkheden beschrijven we hieronder drie unieke ideeën voor asbestemmingen welke niet alleen functioneel zijn, maar ook nog eens elegant zijn om bijvoorbeeld in uw huiskamer te plaatsen:

1. Asdruppels en glas urnen

Asdruppels zijn als het ware glazen druppels waarin u as kunt bewaren. Deze druppels zijn verkrijgbaar in diverse kleurschakeringen. De asdruppels kunnen gemaakt worden met een RVS staander of met een RVS tekstring waarin u een eigen persoonlijke tekst kunt laten plaatsen. Naast asdruppels zijn er ook andere glazen urnen verkrijgbaar. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en grootten.

Asdruppels

2. Mini urn

Is de as van uw dierbare verdeeld over de nabestaanden? Dan kunt u kiezen voor een asbestemming in de vorm van een mini-urn van glas. Deze zijn verkrijgbaar in de vorm van een asdruppel welke geplaatst is op een RVS staander of op een RVS tekstring met persoonlijke tekst. Deze mini-urnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurschakeringen en hebben een inhoud van 50 ml. Een mooie manier om als nabestaande thuis te kunnen gedenken.

Mini-urnen

3. Asbestemmingen voor dieren

Veel ideeën van asbestemmingen spelen niet in op dieren. Wat veel mensen niet weten is dat er ook asbestemmingen speciaal voor dieren verkrijgbaar zijn. Dit zijn glazen asbestemmingen in de vorm van een hond, poes of vogel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleurschakeringen en te plaatsen in een RVS staander of RVS tekstring. Hierin kunt u een (persoonlijke) tekst of boodschap laten plaatsen.

Asbestemmingen voor dieren

Van ideeën voor asbestemmingen naar thuis gedenken

Thuis gedenken is een mooie manier om uw dierbare dicht bij u te houden. Glazen asdruppels en urnen zijn een unieke en bovenal stijlvolle asbestemming waarmee u een persoonlijke herinnering aan uw dierbare of overleden huisdier in huis haalt. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of heeft u aanvullende vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contact opnemen

Naar overzicht
Deel dit artikel