Een urn kopen online, wat zijn de mogelijkheden? Naar overzicht

Een urn kopen online, wat zijn de mogelijkheden?

Wilt u een urn kopen online? Bij TOWA heeft u de keuze uit diverse mogelijkheden. Zo vindt u in ons assortiment een ruim aanbod aan glazen asbestemmingen welke kunnen worden voorzien van een RVS sierstuk of RVS tekstring met persoonlijke tekst. In dit blogartikel zoomen we verder in op de mogelijkheden rondom een urn kopen online en vertellen we meer over de glazen asbestemmingen van TOWA.

Een urn kopen online om thuis te gedenken

Waar vroeger vaak werd gekozen voor het begraven van een dierbare is dat de laatste jaren verschoven naar cremeren. Tegenwoordig vindt in circa 60% van de gevallen een crematie plaats. Daarmee is thuis gedenken van de dierbare ook iets dat steeds vaker voorkomt. TOWA speelt daar op in door een lijn van moderne asbestemmingen in de vorm van glazen asdruppels en urnen te bieden. In ons assortiment vindt u o.a.:

  • Glazen asdruppels
  • Diverse urnen van glas
  • Mini-urnen van glas
  • Asbestemmingen voor dieren
  • Losse RVS sierstukken

Bekijk assortiment

TOWA is meer dan een urn kopen online

TOWA is opgericht in 1972 en inmiddels al bijna 50 jaar actief als fabrikant van grafsteen belettering en decoraties. Enige tijd geleden is het assortiment verder uitgebreid met een lijn van glazen urnen. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van belettering kunnen we deze asbestemmingen voorzien van een staander of tekstring welke is vervaardigd uit RVS. Op die manier is het mogelijk om er een persoonlijk tekst in te laten plaatsen. Dit kan een standaard tekst zijn, maar de tekst kan ook op maat worden gemaakt. Alles is mogelijk. Uiteindelijk kunt u bij TOWA niet zomaar een urn kopen online, maar bieden we u een persoonlijke herinnering in de vorm van een asbestemming die volledig aansluit bij uw wensen.

Een stijlvolle urn kopen online welke aansluit bij uw wensen

Wanneer u een dierbare heeft verloren blijft de herinnering. Daarnaast is er nog iets tastbaars in de vorm van zijn of haar as. De as kunt u met de stijlvolle asdruppels en glazen urnen van TOWA een unieke bestemming geven in uw huis. De asdruppels en urnen zijn gemaakt van al dan niet transparant kristalglas en zijn verkrijgbaar in verschillende kleurschakeringen en formaten. Daarnaast kunt u kiezen uit een urn met RVS staander of RVS tekstring met daarin uw persoonlijke tekst. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Kijkt u dan eens verder op onze website of neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Contact opnemen

Bekijk onze video:

 

Naar overzicht
Deel dit artikel