Grafsteen letters

Grafsteen letters

U kunt een standaard grafsteen kopen, om zelf te decoreren met afbeeldingen en letters die u eenvoudig op de grafsteen plaatst. Niet alleen de naam en de geboorte- en sterfdatum van de overledene kunnen op de grafsteen worden gezet, ook zinnen van bepaalde liedjes of een citaat van de overledene vinden hierop een plek.

Vragen? Bel ons +31 (0)495 58 83 74

Grafsteen tekst
Maatwerk

Maak de grafsteen uniek met sierlijke letters

Had de overledene altijd een vaste uitspraak of een motto waar hij of zij aan vasthield? Deze plaatst u eenvoudig zelf in een uitgekozen lettertype en -grootte op een plek naar wens op de grafsteen. Met onze editor kunt u voor uw klantenbepaalde ontwerpen uitproberen en uitprinten.

Aan de slag met de editor

Iedereen verdient een gepersonaliseerde grafsteen, met mooie accessoires en sierlijke letters. Ontwerp dit zelf in onze editor. Volg het stappenplan voor een passend resultaat.

  • Stap 1: Kies de grootte van de steen
  • Stap 2: Kies het soort materiaal (RVS of aluminium)
  • Stap 3: Maak de grafsteen op met letters en afbeeldingen
  • Stap 4: Opslaan en versturen

Wilt u de opmaak van de grafsteen met accessoires en letters erop graag goed zien, voordat u overgaat tot kopen? U kunt uw ontwerp makkelijk uitprinten om de verhouding in het echt te bekijken.

Grafsteen editor

RVS: het neusje van de zalm

Wij gebruiken alleen het beste RVS voor grafbelettering. RVS 316, ook wel chirurgenstaal genoemd, leent zich perfect voor het plaatsen van letters op zowel grafsteen als monument. RVS wordt geproduceerd met behulp van een moderne waterjet snijtechniek, wat zorgt voor een strakke uitstraling. De letters zijn leverbaar met een matte, ruwe of glanzende afwerking. U kiest zelf of u de letters voor op de grafsteen los wilt kopen of als geschrift.

Wij staan u graag bij voor persoonlijk advies

Weet u niet welke keuzes u het best kunt maken voor de grafsteen? Of vraagt u zich af wat voor soort letters voor op de grafsteen u allemaal kunt kopen? Heeft u een bijzonder verzoek? Wij helpen u graag. Voor vragen of meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 0495 58 83 74.

Anderen bekeken ook:

Grafsteen modern | Grafsteen ontwerpen | Grafsteen RVS