Grafsteen modern

Grafsteen modern

Geef de grafsteen een modern of strak uiterlijk door accessoires of teksten toe te voegen. Bij TOWA ontwerpt u eenvoudig zelf een grafsteen naar de wens van uw klant. Uiteraard kunnen wij u hierbij helpen. Wij zorgen ervoor dat de meest uiteenlopende wensen worden gerealiseerd.

Vragen? Bel ons +31 (0)495 58 83 74

RVS en aluminium grafsteen

Maak de grafsteen modern met RVS en aluminium

Iedereen verdient een unieke grafsteen. Als nabestaande beslist u over het uiterlijk van de grafsteen. Maak de grafsteen bijvoorbeeld modern of klassiek door bijvoorbeeld een aluminium tekst toe te voegen aan het ontwerp. U kiest zelf welke tekst er op de grafsteen wordt geplaatst. Beelden spreken meer dan woorden. Voorzie de grafsteen van een of meerdere accessoires. Kies afbeeldingen die passen bij de overledene en op die manier een mooie toevoeging zijn op de unieke en moderne grafsteen.

Jarenlange ervaring, en dat merkt u

Toen wij begonnen met onze zaak, waren veel grafstenen nog niet modern. Ruim 40 jaar geleden specialiseerden wij ons in het ontwikkelen en produceren van onder andere grafbelettering- en decoratie. Middels een ambachtelijk proces in onze gieterij werden dit vervaardigd. Tegenwoordig werken wij ook met machines, waardoor er veel meer mogelijkheden zijn voor u. Heeft u een speciale wens voor de grafsteen of wilt u meer informatie? U kunt ons telefonisch bereiken op 0495 58 83 74. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Anderen bekeken ook:

Grafsteen ontwerpen | Grafsteen RVS | Grafsteen tekst

Moderne grafstenen