Grafsteen RVS

Grafsteen RVS

Een grafsteen kan op meerdere manieren worden verrijkt met RVS. Zo gebruikt TOWA RVS als basismateriaal voor een gedenkplaat, maar ook om letters of accessoires mee te vormen die op de grafsteen worden geplaatst. Het is dan ook geen verrassing dat RVS een sterk opkomend product is voor grafmonumenten.

Vragen? Bel ons +31 (0)495 58 83 74

Maatwerk

De voordelen van een grafsteen op basis van RVS

Waarom zou u kiezen voor een grafsteen gemaakt van RVS? Dit populaire materiaal is multifunctioneel. Zo maken wij bij TOWA de meest persoonlijke creaties in de vorm van RVS gedenkplaten. De gedenkplaten lenen zich goed voor columbaria, gedenkmuren of bijvoorbeeld urn-gedenkplaten. Iedere grafsteen met RVS van TOWA is eenvoudig schoon te maken. Door onze nette afwerking zijn de randen niet scherp, waardoor u zich niet kunt bezeren. Daarnaast gaan al onze grafstenen op basis van RVS minstens 30 jaar mee.

Wat vindt u in ons aanbod?

Wij verkopen meerdere producten die gemaakt zijn van RVS, zoals:

Bovenstaande producten zijn te bestellen in verschillende maten en afwerkingen. Wij hanteren geen prijsverschil in de keuze van de afwerking. Toch heeft iedere afwerking een specifieke uitstraling.

  • Polijsten: zorgt voor een glanzend product met gladde randen
  • Borstelen: geeft een sterk metalen karakter met zichtbare borstellijnen
  • Satineren: nette, matte uitstraling die minder krasgevoelig is

Wij denken graag met u mee

Bij TOWA is alles mogelijk. Heeft u een speciaal verzoek of een specifiek idee in uw hoofd? Wij realiseren dit graag voor u. Laat het aan ons weten door te bellen naar 0495 58 83 74. Uiteraard zijn wij via dit nummer ook te bereiken voor vragen!

Anderen bekeken ook:

Grafsteen tekst | Kosten grafsteen bewerken | Mini urn kopen

Gedenksteen belettering RVS