Grafsteen tekst

Grafsteen tekst

Voorzie een grafsteen van een persoonlijke tekst voor een unieke uitstraling. Decoreer de grafsteen niet alleen met de naam en geboorte- en sterfdatum van de overledene, maar bijvoorbeeld ook met een citaat of een stuk songtekst uit zijn of haar favoriete lied.

Vragen? Bel ons +31 (0)495 58 83 74

Grafsteen tekst
Maatwerk

Een grafsteen met tekst, uniek en persoonlijk

Een grafsteen is een tastbare herinnering aan de overledene. Het is logisch dat u de grafsteen graag zo persoonlijk mogelijk decoreert, zodat deze herinnering nog unieker en herkenbaarder wordt. Naast dat u zelf de keuze maakt voor een aluminium of RVS grafsteen, kiest u ook zelf de decoratie. Met behulp van de editor zet u zelf teksten op de grafsteen. Deze plaatst u eenvoudig zelf waar u wilt. Naast teksten voegt u ook afbeeldingen toe in verschillende soorten en maten.

Hoe werkt u met de editor?

Deze tool wordt ter beschikking gesteld aan al onze verkooppunten. Zo kan ons volledige assortiment Aluminium & RVS teksten en andere accessoires op de grafsteen worden afgebeeld. U heeft de keuze uit:

  • Een breed aanbod aan lettertypen en accessoires
  • Vele steensoorten en -kleuren
  • Tien steenmotieven

Eenvoudig kiest u zelf een afmeting en de metaal- of staalsoort. Hierna kunt u zelf aan de slag met diverse lettertypes en lettergroottes om een tekst naar wens op de grafsteen te plaatsen. Het is mogelijk om meerdere teksten los van elkaar op de grafsteen te bevestigen. Kies ook één of meerdere afbeeldingen of illustraties die passen bij de overledene. Zo vormt de grafsteen een uniek geheel dat het karakter en het leven van de overledene weergeeft.

Alles is mogelijk

In samenwerking met onze partners in binnen- en buitenland realiseren wij naast ons brede assortiment ook nog de meest uiteenlopende persoonlijke creaties. We zijn trots dat we dit kunnen realiseren voor onze klanten. Heeft u interesse in een product op maat of wilt u graag meer informatie? Bel dan naar 0495 58 83 74.

Anderen bekeken ook:

Kosten grafsteen bewerken | Mini urn kopen | RVS letters bestellen

Moderne grafstenen