Kosten grafsteen bewerken

Kosten grafsteen bewerken

Benieuwd naar de bijkomende kosten van het bewerken van een grafsteen? Bij TOWA kunt u zo veel en vaak als u wilt zelf een grafsteen bewerken, zodat deze altijd voor uw klant naar wens is. Kies zelf de afmeting, het materiaal en de afwerking. Hierna plaatst u eenvoudig letters en accessoires precies waar u wilt. Loopt u vast? Onze medewerkers helpen u graag.

Vragen? Bel ons +31 (0)495 58 83 74

Maatwerk

Geen extra kosten als u zelf de grafsteen wilt bewerken

Als u gebruikmaakt van de editor, kunt u eenvoudig en snel zelf een grafsteen bewerken en ontwerpen. Dit is ideaal om eerste ideeën op te doen en de mogelijkheden te bekijken. Hoe gaat dit in zijn werk? Het bewerken van een grafsteen voltooit u eenvoudig in vier stappen:

  • Stap 1: Kies de afmeting van de steen
  • Stap 2: Kies het soort materiaal (RVS of aluminium) en de kleur
  • Stap 3: Maak de grafsteen op met letters en afbeeldingen
  • Stap 4: Sla de afbeelding op en verstuur de order

Alles is mogelijk bij TOWA

In samenwerking met onze partners in binnen- en buitenland realiseren wij naast ons zeer brede assortiment ook nog de meest uiteenlopende persoonlijke creaties. Met deze partners leveren wij een bijdrage aan de herinneringen voor nabestaanden, waarbij de kosten zo laag mogelijk worden gehouden en er mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld een grafsteen naar wens te bewerken. Wij streven ernaar om middels een gestroomlijnd proces de beste prijs-kwaliteitverhouding te leveren in de markt.

Advies op maat

Heeft u vragen over hoe u een grafsteen kan werken of wat de kosten zijn van bepaalde materialen? Of heeft u een zeer specifiek verzoek? Wij helpen u graag verder. Bel naar 0495 58 83 74 voor meer informatie.

Anderen bekeken ook:

Mini urn kopen | RVS letters bestellen | RVS urnen

Grafsteen editor