Urn van glas

Urn van glas, een vernieuwende manier van thuis gedenken

Een glazen urn, het is een vernieuwende manier van thuis gedenken. Waar vroeger urnen vooral van graniet en brons gemaakt waren en niet altijd even mooi in de huiskamer pasten, is dat nu verleden tijd. Een glazen urn is niet alleen sierlijk en stijlvol, maar is ook nog eens verkrijgbaar in allerlei prachtige kleurschakeringen. Zo is het veel meer dan een item waarin de as van een dierbare wordt bewaard. Het wordt een persoonlijk, elegant ornament dat zeker niet misstaat in de huiskamer.

Bekijk asbestemmingen

Duurzaam en elegant

TOWA introduceert een nieuwe lijn zogenaamde as-druppels met RVS tekstring. Dit zijn:

  • Urnen van glas
  • In de vorm van een druppel
  • Verkrijgbaar in verschillende kleurschakeringen
  • Met RVS tekstring voor persoonlijke tekst
  • In diverse formaten verkrijgbaar

Met een as-druppel van TOWA kiest u voor een duurzaam ornament dat mooi oogt in de huiskamer en makkelijk te onderhouden is. Het is een unieke manier van thuis gedenken met een uiterst persoonlijke touch.

Glazen urn in diverse formaten

De glazen urn is verkrijgbaar in diverse formaten. Dat betekent dat u zelf kunt bepalen wat de grootte van de as-druppel is die u kiest. Er zijn ook zogenaamde mini-druppels verkrijgbaar die ruimte bieden voor slechts een deel van de as. Passend als u als familie de as heeft verdeeld onder de nabestaanden. U kunt de as zelf in het reservoir van de urn plaatsen. Daarna is de glazen urn af te sluiten met een zelf-hechtend RVS-plaatje.

Bekijk mini-urnen

Een kleurrijke herinnering

De as-druppel is verkrijgbaar in de kleur die u wilt. Zo kiest u de kleur die past bij uw dierbare of juist de kleur die aansluit bij uw smaak en/of interieur. En doordat de het een glazen urn is, is het extra mooi als de zon erop schijnt. De prachtige kleuren van het glas stralen zo op de muur, wat een bijzonder effect teweegbrengt.

Al ruim 40 jaar de specialist

TOWA is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in grafbelettering en -decoratie. Daar is nu dus een nieuwe productlijn met urnen van glas aan toegevoegd. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat urnen voor u als nabestaanden kunnen betekenen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat uw product naar wens is. Daarom hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Heeft u een vraag over een van onze productlijnen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Bel naar 0495 58 83 74.

CONTACT