RVS

Onze RVS producten worden met moderne CNC snijmachines d.m.v. water en zand gesneden. Het zorgt voor strakke verfijnde producten die langer dan 30 jaar mee gaan.

RVS producten van TOWA

RVS is een materiaal wat zich leent voor veel verschillende mogelijkheden. TOWA biedt een variëteit aan mogelijkheden aan in RVS, zoals lettertypen en accessoires. Maar ook RVS gedenkplaten en bandwerk is onderdeel van het assortiment van TOWA.

Al deze RVS producten worden geproduceerd met een waterjet snijmachine. Het materiaal RVS is een sterk opkomend product voor op grafmonumenten. Bij TOWA produceren we ook de meest persoonlijke creaties in RVS gedenkplaten. RVS gedenkplaten van TOWA lenen zich perfect voor columbaria, gedenkmuren of urn-gedenkplaten. TOWA gebruikt hiervoor alleen het beste RVS, namelijk RVS 316, ook wel chirurgenstaal genoemd. Een groot voordeel van RVS gedenkplaten van TOWA is dat ze eenvoudig schoon te maken zijn. Dit komt doordat wij onze RVS gedenkplaten altijd netjes afwerken waardoor de randen niet scherp zijn en langer dan 30 jaar meegaan.

RVS Gedenkplaten

Verschillende RVS afwerkingen

Er zijn veel mogelijkheden bij het maken van een RVS gedenkplaat van TOWA. Zo zijn ze te bestellen in verschillende maten en afwerkingen. Er kan gekozen worden uit de volgende afwerkingen: gepolijst, geborsteld of gesatineerd. Er zit geen prijsverschil in de keuze van de afwerking, maar allen hebben ze een specifieke uitstraling:

  • Polijsten: Zorgt voor een glanzend product met gladde randen/hoeken;
  • Borstelen: Geeft een sterk metalen karakter met zichtbare borstel lijnen op het product;
  • Satineren: Is een dubbele behandeling wat zorgt voor een nette matte uitstraling en is minder krasgevoelig.
RVS tekstplaat

RVS Gedenkplaten mogelijk in verschillende maten en afwerkingen!

RVS gedenkplaten van TOWA

Bij de RVS gedenkplaten van TOWA is het ook mogelijk om verschillende afwerkingen te combineren. Zo kan in een RVS gedenkplaat bestaan uit 2 lagen, waarbij de eerste laag bijvoorbeeld is gemaakt met uitgesneden tekst in geborstelde afwerking en de bovenste laag met uitgesneden of op liggende accessoire in gepolijste afwerking. Hierbij kunt u kiezen uit ons gehele assortiment van RVS accessoires.  Heeft u een persoonlijke wens? De RVS gedenkplaten kunnen in overleg ook naar eigen wens worden ontworpen.

Contact