Wederverkoop

Beste ondernemer, welkom op onze partnerpagina.

Demoborden - Tafelmodellen

Presentatiemateriaal voor in uw showroom. Handzame tafelmodellen op plexiglas. Hiermee kunt u als ondernemer uw klanten een goed beeld geven van hoe de letters op de steen eruit komen te zien.

 

belettering

Brochure en Prijslijst

Naast onze website bieden wij ook een brochure ter presentatiemateriaal aan. Hierin vindt u ons complete assortiment met geïllustreerde afbeeldingen, de volledige weergave ziet u hieronder. Wilt u graag een realistischer beeld van onze producten ? Bekijk dan ons online assortiment via onderstaande button.

Online assortiment

Bestelformulier

Communicatie is erg belangrijk. Daarom heeft TOWA speciaal voor onze klanten een interactief bestelformulier ontworpen. Hierin geeft u eenvoudig en snel aan om welk lettertype, kleur/afwerking en afmeting uw bestelling gaat. Hiermee houden we de foutkans zo laag mogelijk. Eventuele afwijkende lettertypen te bestellen door het in opmerkingen erbij te vermelden.

 

Brochures, demo's, prijslijsten en bestelformulieren

Bij TOWA investeren wij graag in onze relaties. De eerste stap naar een samenwerking is uw behoefte, graag nemen wij persoonlijk contact met u op om te bespreken waar u precies naar op zoek bent.
Ralph Hoevenaars helpt u hier graag bij.

Wij sturen ons welkomstpakket met tafeldemo’s brochure(s), inkoopprijslijsten graag naar u op. Wij zullen u in alle tools voorzien zodat u volgende week al onze producten aan uw assortiment kunt toevoegen.