Wederverkoop

Beste ondernemer, welkom op onze partnerpagina.

Presentatiemateriaal

Presentatiemateriaal voor in uw showroom. Vernieuwde luxe demoborden van hoogwaardige kwaliteit. Hiermee kunt u als ondernemer uw klanten een goed beeld geven van hoe de letters op de steen eruit komen te zien. Indien u naast letters ook graag wat gedenkplaatjes, gedenkartikelen en urnen wenst te etaleren, gaan we graag met in gesprek om dit te realiseren.

 

Contact opnemen
TOWA Presentatiemateriaal

Brochure

Naast onze website bieden wij ook een moderne en eigentijdse catalogus ter presentatiemateriaal aan voor in de showroom. Hierin vindt u ons complete assortiment met alle mogelijkheden in vier talen. Heeft u een vraag of wensen uw clienten iets uniek en gepersonaliseerd? Onze designers denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Online assortiment
Catalogus TOWA

Online steenconfigurator

Communicatie is erg belangrijk. Daarom heeft TOWA speciaal voor onze klanten een moderne steenconfigurator ontwikkeld. Met deze configurator stellen wij onze wederverkopers in staat, waar en wanneer zij willen onze producten te kunnen ontwerpen en bestellen. Volledig online en ondersteund door onze klantenservice.

 

Inloggen steenconfigurator
TOWA Editor

Brochures, demo's, prijslijsten en bestelformulieren

Bij TOWA investeren wij graag in onze relaties.
De eerste stap naar een samenwerking is uw behoefte, graag nemen wij persoonlijk contact met u op om te bespreken waar u precies naar op zoek bent.
Ralph Hoevenaars helpt u hier graag bij.

Wij sturen ons productcatalogus met demomateriaal & inkoopprijslijsten graag naar u op. Wij zullen u in alle tools voorzien zodat u volgende week al onze producten aan uw assortiment kunt toevoegen.