Referenties

KLANTEN OVER TOWA

Hieronder een overzicht van reacties van een aantal Nederlandse steenhouwerijen en gedenkspecialisten

Fijn bedrijf. altijd een correcte afwikkeling en communicatie. snelle levertijd en bij vragen kan je er altijd terecht. Mooie producten, en steeds vernieuwend. Top!! Bedankt voor nog steeds een prettige samenwerking.

Goed, contact en meedenken stel ik zeer op prijs, dit is dan ook goed te noemen. Mvrgr. Martin Kraak Mement gedenkstenen

Goed, snelle communicatie en dito leveringen.

Prettig bedrijf om mee samen te werken. Makkelijk te bereiken via de telefoon en mail. Mooie afwerking van het materiaal, mal voor boren en perfect verpakt. Klein aandachtspunt is wel fijn als je via de mail besteld even een berichtje sturen dat het behandeld wordt. Verder dik tevreden over Towa.

Na wat opstart problemen ben ik momenteel tevreden en zie een positieve ontwikkeling bij Towa, welke goed past in mijn manier van markt en klant benadering. Ga zo door beste mensen!! Ik kijk uit naar een intensieve samenwerking met als hoofddoel mensen helpen aan unieke en persoonlijke blijvende herinneringen! Groet Anne-Matthijs Roskam

Goede communicatie, goede prijs, snelle levertijd

Mijn ervaring met Towa is positief. De kwaliteit is de laatste jaren sterk verbeterd. Vooral het opschriften deel. De ornamenten in de G collectie zijn van mindere kwaliteit, maar ik begrijp dat deze nu deels ook in de verbeterde kwaliteit te leveren zijn. Over het algemeen kloppen de opschriften helemaal. Een enkele keer is er een kleinigheid fout. Dit wordt dan echter zeer adequaat en snel opgelost. Concluderend ben ik al vele jaren zeer tevreden over de relatie met Towa.

Snelle levering en als ik er niet aan uit kan komen, doe ik dat via de email. Snel komt dan de oplossing. Producten zijn mooi afgewerkt.

Wij hebben goede ervaringen met Towa. Mocht er iets zijn is het contact snel gemaakt en de oplossing voor handen

zeer positief zijn altijd bereid om mee te denken. de service is ook snel zeker als je een keer een tekst met spoed nodig hebt.

Zeer goed, zeer tevreden met alles, fouten worden snel en goed hersteld . Prima contacten

Onze ervaringen met Towa berusten op geschiedenis van jaren. Een nieuwe frisse wind zie ik over het bedrijf komen, heel positief!

Zeer te spreken over de kwaliteit en service, het meedenken met de ons als klant. De online editor zou ik graag iets verbetert zien, het is nu lastig om een juiste afbeelding op te slaan en deze in mijn tekstvoorbeeld voor de klant in te voegen. De achtergrond zou ik liefst wit zien en de teksten scherper, zijn nu erg korrelig. Fijn dat jullie boormallen aan het maken zijn, scheelt veel tijd met de montage. Mooi filmpje, ik zou graag ein de toekomst eens langs komen. Met vriendelijke groet, René Nederpelt – Nederwerk

Zeker sinds de laatste tijd een vernieuwend bedrijf met interessante artikelen! Ga zo door! Mvg S Kooy Memorial Gedenktekens

Erg prettig en correct bedrijf met een solide uitstraling.