Over ons

Op deze pagina komt u meer te weten over onze organisatie.
Wie zijn wij , wat kunt u van ons verwachten , vacatures en meer.

Productiemedewerkers

Productiemedewerkers

Sinds 2008 is TOWA gevestigd op onze vertrouwde thuisbasis aan de Randweg Zuid te Budel. Door automatisering worden in de basis de producten geproduceerd met moderne CNC-frezers en waterjet snijmachines. De afwerking van onze producten gebeurt daarentegen door vakmensen. Onze productiemedewerkers dragen iedere dag weer zorg voor een snelle en correcte levering aan onze klanten verspreid door heel Europa.

Familliebedrijf

TOWA is in 1972 opgericht, de organisatie is een familiebedrijf dat persoonlijk contact erg belangrijk vindt. Bij TOWA weet u dan ook met wie u contact heeft. Wij kennen onze partners en typeren ons dan ook als organisatie met korte lijnen. Iedere werknemer heeft zo zijn eigen expertise en/of vakgebied. Daardoor zijn wij als team in staat snelle levering te garanderen. Wanneer u bij ons bestelt, leveren wij met een standaard levertermijn van twee weken.

Bent u geïnteresseerd in onze producten, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Missie

TOWA streeft ernaar middels een gestroomlijnd proces de beste prijs/kwaliteit verhouding te kunnen leveren in de markt.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures bij TOWA

Open sollicitatie

Visie

Afscheid nemen is al moeilijk genoeg, ons team bedient in samenwerking met steenhouwerijen op binnen- en buitenlandse markten in een op maat geleverd afscheid, voor een persoonlijk afscheid dat nooit vergaat.

Meest gestelde vragen

Ik ben steenhouwer / uitvaartverzorger en wil graag TOWA producten aan mijn klanten aanbieden, hoe gaat het in zijn werk ?

U kunt het contactformulier invullen en onze documentaties, demo’s en prijslijsten onder vermelding van uw KvK-nummer bij ons opvragen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met Ralph Hoevenaars voor een persoonlijke kennismaking. Bekijk hier de mogelijkheden!

Wat zijn jullie openingstijden ?

Maandag:    07:30 – 17:00 uur
Dinsdag:      07:30 – 17:00 uur
Woensdag:   07:30 – 17:00 uur
Donderdag:  07:30 – 17:00 uur
Vrijdag:       07:30 – 15:30 uur
Za – Zo:      Gesloten

 

Ik zou graag meer te weten komen over de technische specificaties van TOWA's producten, aan wie kan ik mijn vraag het beste richten ?

Alle zaken omtrent specifieke technische mogelijkheden, persoonlijke wensen en specificaties kunt het beste richten aan directeur; Lynn Raemakers.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen ?

U kunt via onze TOWA editor een eigen ontwerp maken uit ons brede productassortiment. Wij zorgen ervoor dat uw wens bij een gewaardeerde partner terecht komt. Zij helpen u graag verder. Wilt u niet wachten ? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via telefoon of email. Wij helpen u graag verder.

Wat is jullie levertijd?

Doordat wij een familiebedrijf zijn met korte lijnen, zijn wij in staat de bestellingen binnen 10 werkdagen te leveren. Indien sprake is van een persoonlijke wensen stemmen wij dit graag persoonlijk met u af. Onze gewaardeerde partners zorgen op persoonlijke wijze voor een nette montage en plaatsing van uw gedenkmonument.

Leveren jullie ook aan consumenten?

Nee, dat is de rol van ons partnerkanaal, waarin wij samenwerken met de beste en meest gepassioneerde steenhouwerijen en gedenkspecialisten in binnen- en buitenland. Onze partners helpen u graag verder zodat wij samen uw gewenste monument vorm kunnen geven. Kijk hier voor een volledige weergave voor onze partners. Of neem gerust contact met ons. Wij brengen u graag vrijblijvend in contact met een van onze gewaardeerde partners naar keuze.

Heb ik garantie op jullie producten?

Standaard biedt TOWA 10 jaar garantie op het gehele productassortiment. Doordat wij kwaliteit leveren kunnen de producten langer dan 30 jaar mee gaan.