Werkwijze

Wat onderscheidt ons?

Persoonlijk contact

TOWA is een familiebedrijf dat persoonlijk contact erg belangrijk vindt. Wij vinden het prettig als u weet met wie u contact heeft. Sinds 2010 heeft de organisatie haar productieproces grotendeels geautomatiseerd. Doordat er sindsdien veel flexibeler en efficiënter geproduceerd kan worden, zijn wij met onze medewerkers er trots op dat wij zoveel mogelijkheden kunnen bieden aan onze partners verspreid in heel Europa.

Wij werken met veel plezier vanuit onze vertrouwde thuisbasis aan de Randweg Zuid te Budel, waar ook voor u de koffie altijd klaar staat!

Kortere lijnen – minder ruis –  sneller schakelen

Bekijk onze referentiesContact
Maak kennis met onze directie

Persoonlijkheid wekt vertrouwen

- "Een goede relatie is de basis voor ieder succes" -

Snelle levering

Wat is er vervelender dan lang te moeten wachten op iets wat u besteld ? Bij TOWA begrijpen we dat, daarom leveren wij al ruim 15 jaar met een standaard levertermijn van 10 werkdagen op ons gehele assortiment. Bij maatwerk projecten of eventuele persoonlijke wensen stemmen wij altijd op voorhand af  wanneer de producten geleverd moeten worden. Doorgaans is maandag besteld, vrijdag verzonden!

Al jaren zenden wij onze producten met onze vertrouwde partner GLS. Track & Trace uw zending waar en wanneer u wilt !

Maak ontwerp

Personaliseren - Voor een blijvend mooie herinnering

Bekijk onze productvideo, zo krijgt u een beeld van de mogelijkheden bij TOWA. Persoonlijke herinneringen zijn herinneringen die men het langst bijblijft.

Beste prijs – kwaliteitsverhouding van Nederland.
Blijvend mooie producten voor een eerlijke prijs

Assortiment

Bevestigingsmethoden - simpel en snel

Om onze aluminium beletteringen te plaatsen gebruiken wij verschillende bevestigingsmethoden.

  • Korte pennen (1cm)

  • Lange pennen (2 cm)

  • Extra langen pennen (5cm)

  • Zonder pennen

  • Afstand houders

De diverse mogelijkheden onderscheiden zich van elkaar door verschillen in steen keuze en uitstraling, want ja…

Het oog wil natuurlijk ook wat !

Lees meer

Onderhoud - standaard 10 jaar garantie

TOWA gebruikt alleen het beste aluminium en RVS. Doordat onze producten standaard verduurzaamd worden vindt er geen corrosie plaatst. Aangezien de producten over het algemeen buiten worden geplaatst zal er wat vuil kunnen ontstaan. U kunt de producten schoonmaken met een simpel doekje. Werkt dat niet, dan leveren wij ook speciale reinigingsdoekjes, om zelfs het hardnekkigste vuil eenvoudig te verwijderen.

Bestellen

Meest gestelde vragen

Leveren jullie ook aan consumenten?

Nee, dat is de rol van ons partnerkanaal, waarin wij samenwerken met de beste en meest gepassioneerde steenhouwerijen en gedenkspecialisten in binnen- en buitenland. Onze partners helpen u graag verder zodat wij samen uw gewenste monument vorm kunnen geven. Kijk hier voor een volledige weergave voor onze partners. Of neem gerust contact met ons. Wij brengen u graag vrijblijvend in contact met een van onze gewaardeerde partners naar keuze.

Ik ben steenhouwer / gedenkspecialist en wil jullie producten graag aan mijn klanten aanbieden, hoe gaat het in zijn werk ?

U kunt ons contactformulier invullen om onze documentatie, demo’s en prijslijsten onder vermelding van uw KvK-nummer aan te vragen. Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met Ralph Hoevenaars voor een persoonlijke benadering. Hier vind u een overzicht van alle mogelijkheden als partner van TOWA.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen ?

U kunt uw bestelling eenvoudig plaatsen via onze Editor waar u een eigen ontwerp vorm kunt geven uit ons brede assortiment. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw ontwerp bij een aantal van onze gewaardeerde partners terecht komt. Zij helpen u graag verder. Wilt u niet wachten ? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Heb ik garantie op jullie grafsteen beletteringen?

Standaard biedt TOWA u 10 jaar garantie op het gehele productassortiment. Doordat wij kwaliteit leveren kunnen de producten langer dan 30 jaar mee gaan.

Wat is jullie levertijd?

Doordat wij een familiebedrijf zijn met korte lijnen, zijn wij in staat de bestellingen binnen 10 werkdagen te leveren. Indien sprake is van een persoonlijke wensen stemmen wij dit graag persoonlijk met u af.

Wat is het verschil tussen graveren en Aluminium belettering?

Lees de verschillen tussen graveren en Aluminium belettering in ons blog:Een grafsteen graveren of beletteren?

Hoe kan ik grafsteen beletteringen het beste schoonmaken?

TOWA Producten zijn zeer eenvoudig te onderhouden. Doordat er geen corrosie is, kunt u alle producten met een simpel doekje schoonmaken. U kunt ook speciale schoonmaak doekjes bij ons afnemen bij uw bestelling, zodat u ook het hardnekkigste vuil eenvoudig kunt schoonmaken