Asresten na crematie

Asresten na crematie thuis bewaren

Er komen steeds meer bestemmingen op de markt waarin de asresten na een crematie bewaard kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan sierurnen, as-sierraden of tatoeages gemaakt van het as van de dierbare. Ook TOWA, sinds 1972 gespecialiseerd in het produceren van grafsteen belettering en decoraties, blijft meebewegen met de markttrends gericht op de asresten na crematie. Zo hebben wij onlangs een nieuwe productlijn geïntroduceerd in de vorm van as-druppels met RVS tekstring waarin de as sierlijk en gepast bewaard kan worden.

Bekijk asbestemmingen

Asresten na crematie verdelen onder nabestaanden

In Nederland en België is het vanwege veranderingen in de wet enkele jaren geleden inmiddels toegestaan om de as van de overledene te scheiden. Als gevolg hiervan gebeurt het tegenwoordig steeds vaker dat familieleden van de overledene de asresten na crematie scheiden, zodat ieder een eigen deel van de as in bezit heeft. Ook daar speelt TOWA met de nieuwe productlijn op in. Zo zijn er ook mini as-druppels verkrijgbaar met iets minder inhoud, zodat deze uitermate geschikt zijn om slechts een deel van de as in te bewaren.

Bekijk mini-asdruppels

Unieke asbestemmingen

Het unieke aan de asbestemmingen van TOWA is dat deze eventueel ook op maat geproduceerd kunnen worden. Zo is het mogelijk:

  • Om de asresten na crematie in de as-druppel transparant of juist-niet transparant te bewaren
  • Om verschillende kleurschakeringen te bestellen
  • Om te RVS tekstring te voorzien van een eigen, persoonlijke tekst
  • Om het formaat te kiezen (mini-urn, standaard urn)

Een prachtige herinnering aan uw dierbare

Tegenwoordig vindt er in Nederland in 60% van de gevalleen een crematie plaats. Daardoor denken mensen steeds vaker na over de bestemming van de as en daarmee stijgt ook de vraag naar gedenkornamenten om de asresten na crematie in te bewaren. TOWA speelt daar met haar as-druppels met RVS tekstring productlijn op in. Het is een mooie manier van thuis gedenken met een uniek item. Zo heeft u een prachtige herinnering aan de dierbare.

Persoonlijk contact? Wij staan voor u klaar

TOWA is sinds 1972 gespecialiseerd in de fabricage van grafsteen belettering en decoraties. Dankzij onze ruime ervaring weten wij wat u en de markt beweegt. Daar blijven wij constant op inspelen. Daarbij hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Heeft u interesse in onze as-bestemmingen of wilt u graag meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

CONTACT