Asbestemmingen

Traditionele en moderne asbestemmingen

Asbestemmingen, er komen steeds meer mogelijkheden. Waar vroeger veel vaker werd gekozen voor een begrafenis is dat de laatste jaren verschoven naar cremeren. Inmiddels vindt er in 60% van de gevallen een crematie plaats. Daarmee wordt ook steeds vaker nagedacht over de bestemming van de as. De mogelijkheden breiden steeds verder uit. Ook TOWA speelt daarop in met de nieuwe productlijn as-druppels met RVS tekstringen.

Bekijk asbestemmingen

Vele mogelijkheden voor asbestemmingen

Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden met betrekking tot de bestemming van de as. Zo kan de as:

  • Bewaard worden in een urn
  • Verwerkt worden in een sieraad
  • Geplaatst worden in een urnen-nis
  • In een urn begraven worden
  • Uitgestrooid worden

As thuis bewaren

Naast bovenstaande manieren kan er ook voor gekozen worden om de as thuis te bewaren in bijvoorbeeld een urn. Thuis gedenken wordt steeds vaker gedaan. Daardoor komen er ook nieuwe mogelijkheden op de markt, zoals de as-druppel met RVS tekstring van TOWA. Deze as-druppel van glas is niet alleen functioneel, maar ook erg sierlijk. De druppel is verkrijgbaar in verschillende kleurschakeringen en het voetstuk kan voorzien worden van een persoonlijke tekst. Zo creëert u een unieke en persoonlijk ornament voor het thuis gedenken van uw dierbare.

Bekijk Premium A-lijn

Stijlvolle as-druppels

Wanneer u een dierbare heeft verloren blijft de herinnering. De overledene is weliswaar niet meer bij ons, maar er is nog wel iets tastbaars in de vorm van zijn of haar as. Deze kunt u met de stijlvolle as-druppels van TOWA een unieke bestemming geven. In de kern van de as-druppel bevindt zich een reservoir waarin de as bewaard kan worden. Dit kan worden afgesloten met een zelf-hechtend RVS-sluitplaatje. Bovendien kunt u kiezen uit een as-druppel die transparant is zodat u de as ziet zitten of een druppel die niet-transparant is.

Bekijk Bubble-lijn

Een persoonlijk aandenken aan uw dierbare

Met deze nieuwe vorm van asbestemmingen haalt u een uniek en stijlvol item in huis om thuis te gedenken. TOWA zorgt ervoor dat u een persoonlijk aandenken heeft aan uw dierbare. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u graag meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

CONTACT