Grafsteen ontwerpen

Grafsteen ontwerpen

Via de online tool van TOWA kunt u eenvoudig de gewenste grafsteen ontwerpen en tekenen. Uw klanten krijgen hierdoor een grafsteen die perfect aansluit op hun wensen en eisen. Niet alleen tekst en materiaal kunnen worden gekozen tijdens het tekenen van de grafsteen, maar ook de afmetingen en kleur is naar eigen keuze.

Vragen? Bel ons +31 (0)495 58 83 74

RVS_plaat_geborsteld

Een grafsteen ontwerpen, hoe gaat dat in zijn werk?

Wij hebben een online tool ontwikkeld die u in staat stelt om eenvoudig de grafsteen te tekenen en ontwerpen die past bij de wensen van uw klanten. U of uw klant doorloopt eenvoudig de volgende stappen:

  • Eerst kiest u de juiste afmeting
  • U maakt de keuze tussen RVS en aluminium
  • Kiest u voor aluminium? Dan beslist u meteen of de grafsteen goud, zilver, brons of zwart wordt. Kiest u voor RVS? Dan maakt u de keuze tussen geborsteld RVS en gepolijst RVS.
  • In overleg met de klant (of door de klant zelf) plaatst u teksten en beelden op de grafsteen. Hierbij zijn meerdere lettertypes mogelijk.
  • Na goedkeuring van de voorvertoning vult u uw bedrijfsgegevens in en verstuurt u de order.

Wij verzenden alle verzendingen binnen tien werkdagen.

Wij leveren kwaliteit

Alle producten uit ons assortiment zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarom gaan deze producten langer dan 30 jaar mee. U ontvangt 10 jaar garantie op het gehele productassortiment. Mocht er binnen deze termijn eens mis zijn met uw bestelling, dan zorgen wij dat dit kosteloos wordt hersteld. Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze producten, het ontwerpen en tekenen van een grafsteen of onze service? Bel naar 0495 58 83 74.

Anderen bekeken ook:

Grafsteen RVS | Grafsteen tekst | Kosten grafsteen bewerken