Urnen thuis gedenken

Urnen voor thuis gedenken

Urnen voor thuis gedenken, er is steeds meer vraag naar vanuit de markt. Dat is ook niet vreemd, gezien het feit dat er in Nederland steeds vaker wordt gecremeerd. Momenteel vindt er in 60% van de gevallen een crematie plaats. Daardoor veranderen ook de mogelijkheden gericht op de bestemming voor de as. Er is steeds meer keuze uit urnen voor thuis gedenken. TOWA voegt daar een nieuwe dimensie aan toe; de as-druppel met RVS tekstring. Een unieke en persoonlijke urn voor thuis gedenken.

Bekijk asbestemmingen

Persoonlijke urnen in verschillende kleurschakeringen

Doordat de as-druppels met RVS tekstring verkrijgbaar zijn in iedere gewenste kleur kunt u het zo persoonlijk maken als u zelf wilt. U kunt de kleur afstemmen op het karakter van uw dierbare. Was het een vurig persoon? Kies dan voor de kleur rood. Was het juist een natuurliefhebber, dan passen de kleuren blauw of groen uitstekend. En was het een extravert iemand, denk dan eens aan roze. Wat uw wensen ook zijn, met de as-druppels van TOWA is alles mogelijk.

Bekijk Premium A-lijn

Urnen voor thuis gedenken met persoonlijke tekst

TOWA is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in grafsteen belettering en decoraties. Ook asbestemmingen behoren tot ons assortiment. Doordat de as-druppel voorzien is van een RVS tekstring is het mogelijk om een eigen, persoonlijke tekst uit de ring te laten snijden. Wij garanderen een unieke urn voor thuis gedenken, die eventueel ook voor u op maat gemaakt kan worden.

Een gezamenlijke herinnering

Steeds vaker wordt de as van de overledene verdeeld onder de nabestaanden. Met de urnen voor thuis gedenken van TOWA kunt u daar een prachtige gezamenlijke herinnering van maken. De as-druppels zijn ook verkrijgbaar in klein formaat, waarbij het reservoir wat kleiner is zodat er een deel van de as in bewaard kan worden. Zo kunt u allemaal dezelfde as-druppels laten maken waardoor eenieder een eigen herinnering heeft aan de overledene, maar er toch een geheel is.

Bekijk mini-urnen

Unieke as-druppels op maat

Kiest u voor de asbestemmingen van TOWA, dan kiest u ook voor:

  • Uitstekende service
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • Deskundige ondersteuning

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Zo maken we samen de urnen voor thuis gedenken zo persoonlijk en passend mogelijk, zodat u een prachtig aandenken aan uw dierbare in huis kunt plaatsen.

CONTACT