Urn kopen

Een urn kopen

Een urn kan u op meerdere manieren bestellen en kopen. Vaak wordt er pas over nagedacht over deze aanschaf nadat de crematie achter de rug is. De as dient immers een maand in het crematorium te blijven, alvorens deze wordt overgedragen aan de nabestaanden. Vaak bevindt de as zich dan in een plastic of kunststof urn. Functioneel, maar om in de huiskamer te plaatsen niet altijd even elegant. TOWA biedt daarom een productlijn met zogenaamde as-druppels met RVS tekstring aan. Uit de tekstring van RVS kan een persoonlijke tekst worden gesneden.

Bekijk asbestemmingen

De juiste urn kopen is iets waar u even over na moet denken

Een urn bestellen? Een urn kopen is niet iets wat u elke dag doet. Het is een bijzondere stap, zeker omdat u uw dierbare een mooie plek in huis wilt geven. De as-druppels met RVS tekstring van TOWA bieden daarin uitkomst. De urn is gemaakt van glas en verkrijgbaar in allerlei prachtige kleurschakeringen. Zo kiest u zelf de kleur die bij uw smaak, uw interieur of juist bij het karakter van de dierbare past.

Een urn kopen met persoonlijke tekst

De as-druppel is voorzien van een RVS tekstring. Een mooie quote, woorden die het karakter van de overledene omschreven of simpelweg zijn of haar naam; alles kan in de RVS tekstring uitgesneden worden. Zo geeft u de urn, die u gaat bestellen, een persoonlijke touch. De combinatie tussen kleur en tekst maken van het item een uniek geheel, zodat u de as van uw dierbare een prachtige plek geeft. De premium as-druppel met RVS tekstring is:

  • Gemaakt van kristalglas
  • Makkelijk te onderhouden
  • Zelf te vullen
  • Afsluitbaar met een zelfsluitend RVS-plaatje
  • Uniek en persoonlijk
  • Ook verkrijgbaar in mini-uitvoering
Bekijk As-druppels

De mini-urn biedt meerdere mogelijkheden

Wilt u de as verdelen onder de nabestaanden? Dan kunt u de mini-urn bestellen. Deze as-druppel is wat kleiner, waardoor er minder as in het reservoir past. Dit is echter ruim voldoende als u een deel van de as in bezit heeft. Zo kunt u er als gezin of familie voor kiezen om allemaal dezelfde as-druppels te bestellen in dezelfde kleur en met dezelfde tekst. Zo blijft het een prachtig geheel. Wilt u juist een persoonlijke touch of een urn kopen die past binnen uw huiskamer? Ook dat is mogelijk. U kunt kiezen uit een breed assortiment aan urnen die u bij ons kunt kopen. Wilt u graag meer informatie over onze producten of over het bestellen van een urn? Bel naar 0495 58 83 74.

Bekijk Premium A-lijn

Neem contact met ons op

Bij TOWA zijn we al ruim 40 jaar gespecialiseerd in grafbelettering en -decoraties. Daar zijn sinds kort ook de asbestemmingen bijgekomen. Een urn kopen die op maat samen te stellen is, is uniek. TOWA maakt het mogelijk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u aanvullende vragen? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag.

CONTACT