Een kleine urn, wat kost dat? Naar overzicht

Een kleine urn, wat kost dat?

Een kleine urn, wat kost dat? Dat is een veel gestelde vraag. Het antwoord hangt echter af van het soort mini urn dat u wilt aanschaffen. Een kleine urn kopen is niet iets wat u dagelijks doet en is bovendien erg persoonlijk. Het is dan ook zaak om uzelf goed te oriënteren op hetgeen dat verkrijgbaar is op de markt en goed na te denken over zaken als de grootte, de vorm, het materiaal en de eventuele persoonlijke tint van de mini urn. In dit blogartikel vertellen we u meer over opties voor een kleine urn voor thuis en geven we u enkele richtprijzen.

Mini-urn kopen voor het bewaren van een deel van de as

Vaak wordt er pas nagedacht over het kopen van een urn nadat de crematie achter de rug is. De as dient immers een maand in het crematorium te blijven alvorens deze wordt overgedragen aan de nabestaanden. Doorgaans wordt de as dan in een plastic of kunststof urn aangeboden. Functioneel, maar niet altijd even elegant om bijvoorbeeld in de huiskamer te plaatsen. Wanneer u op zoek bent naar een stijlvolle asbestemming voor het bewaren van de as van uw dierbare, dan zijn er alternatieven die een stuk eleganter zijn. Ook is het steeds vaker zo dat de as wordt verdeeld onder de nabestaanden. In dat geval kunt u zich oriënteren op een kleine urn of zogenaamde mini-urn om de as in te bewaren.

Kleine urn voor thuis gedenken

TOWA is al bijna 50 jaar gespecialiseerd in grafbelettering en -decoraties en heeft onlangs een nieuwe productlijn in de vorm van glazen asbestemmingen geïntroduceerd. Eén van de mogelijkheden die in het assortiment wordt aangeboden zijn mini-urnen in de vorm van asdruppels. Deze mini-urnen zijn gemaakt van al dan niet transparant kristalglas en verkrijgbaar in de meest prachtige kleurschakeringen. Bovendien worden de asdruppels geleverd met een RVS standaard of tekstring waarin u een persoonlijke tekst kunt laten uitsnijden. Zo geeft u de mini-urn een persoonlijke touch. De combinatie van kleur en tekst maken van de kleine urn een unieke herinnering aan uw dierbare die u een mooie plek in huis kunt geven.

Een kleine urn, wat kost dat?

Wilt u een kleine urn kopen? De mini-urnen van TOWA zijn standaard verkrijgbaar voor de volgende prijzen:

  • De Memorie asdruppel, met RVS staander en standaard tekst, van 50 ml is verkrijgbaar vanaf € 149,95 incl. BTW (consumentenprijs)
  • De Memorie asdruppel met RVS tekstring en standaard tekst is verkrijgbaar vanaf € 249,95 incl. BTW (consumentenprijs)

Wanneer u kiest voor een asdruppel met RVS staander of tekstring dan kunt u zelf de kleurschakering bepalen en selecteert u welke van de standaard teksten u in de staander of tekstring wilt hebben. Uiteraard is het ook mogelijk om een persoonlijke tekst uit te laten snijden. Houd er dan wel rekening mee dat de prijzen in dat geval variëren t.o.v. de standaard prijzen zoals hierboven genoemd.

Een kleine urn kopen of meer informatie?

Wilt u meer informatie over de kleine urn voor thuis of wilt u een mini-urn kopen? Dat kan. Neemt u gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Of gaat u direct naar de mini-urnen pagina en selecteert u de gewenste kleine urn.

Contact opnemen

Naar overzicht
Deel dit artikel